2017 r. Dofinansowano pobyt na turnusie zdrowotno - wypoczynkowym w Łazach nad Morzem Bałtyckim przez okres 14 dni. /patrz galeria/

2016 r.  Został sfinansowany dwu tygodniowy wyjazd zdrowotno – wypoczynkowy nad Morze Bałtyckie do miejscowości Łazy dla 20 osób niepełnosprawnych. Taki wyjazd był marzeniem dla  chłopców.  /patrz galeria/

2014 r. Fundacja w szczególny sposób wspiera osoby niepełnosprawne zatem nie mogło zabraknąć dofinansowania na rehabilitację mieszkańców Ośrodka w Białce Tatrzańskiej. Turnus rehabilitacyjny to czas odpoczynku, zabawy i integracji ze środowiskiem. To miłe chwile nad morzem i aktywne wykorzystanie wolnego czasu. Część Chłopców niepełnosprawnych ze względu na stan zdrowia czas rehabilitacji spędziło w pobliskich Zembrzycach. /patrz galeria/

2013 r. Fundacja udzieliła wsparcia finansowego na wyjazd na turnus rehabilitacyjny dla dzieci i młodzieży niepełnosprawnych z DPS w Białce Tatrzańskiej. Czas spędzony nad morzem to czas pełnej rehabilitacji, usprawniania i korzystania z dobrodziejstwa morskiego klimatu i uroku.

2012 r. Dzięki składanym ofiarom na rzecz Fundacji mieliśmy mozliwość dofinansowania wyjazdu na turnus rehebilitacyjny Dzieci Niepełnosprawnych z Domu Pomocy Społecznej w Białce w dniach od 28.04 do 11.o5.2012 r. do Jarosławca. Dofinansowaniem została objęta grupa 30 osobowa. Wyjazd nie ograniczył się tylko do korzystania z zabiegów rehabilitacyjnych, ale dał możliwość spotkania z morzem, udziału w spotkanich integracyjnych oraz nawiązania nowych przyjaźni.
W szczególny sposób pragniemy podziękować Państwu Katarzynie i Pawłowi Warchał z Krakowa, gdyż przede wszystkim dzięki regularnym ofiarom pieniężnym stał się możliwym ten wyjazd.

2011 r. Dzięki wsparciu Fundacji chłopcy niepełnosprawni z Domu Pomocy Społecznej z Białki Tatrzańskiej mogli kolejny raz uczestniczyć w turnusie rehabilitacyjnym w Jarosławcu. Wrócili pełni wrażeń, wypoczęci i zdrowsi.